Browlift inkl. keratinbehandling & brynfärgning

695.00 kr

Brow lift är en behandling där man formar om brynets strån och kan därför ge brynet en annan form, mer fylligt och upplyftande utseende.

Det är en perfekt behandling för dig som har svårstylade bryn tex. nedåtväxande, ostyriga eller tunna bryn (det måste dock finnas strån). Då slippa du styla bryn varje morgon och det passar alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte våga göra en permanent förändring.

Behandlingen tar ca 60 min.

Kategori:

Beskrivning

Browlift är en behandling där man formar om brynets strån och kan därför ge brynet en annan form, mer fylligt och upplyftande utseende.

Det är en perfekt behandling för dig som har svårstylade bryn tex. nedåt växande, ostyriga eller tunna bryn (det måste dock finnas strån). Då slippa du styla bryn varje morgon och det passar alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte våga göra en permanent förändring.

Brynets strån formas och styIas med permanentväskor i önskad form samt färgas & plockas med pincett.

I vår browlift ingår alltid serumbehandling som ger dina bryn näring, fukt & även stärker upp dina strån och gynnar tillväxt.

Effekten av browlift kommer hålla upp till 6v beroende på hårets individuella växt fas. Färgen på brynen bleks efter ca 3v och kan då med fördel färgas om hos oss på salongen.

Behandlingen tar ca 60 min.